Завдяки біогумусу поліпшується якість продукції – цукру в коренеплодах, крохмалю в бульбах, вітамінів в овочах, фруктах і ягодах, кількість білка в зерні. Ви отримаєте екологічно чисту без вмісту нітратів, хлорних сполук та інших шкідливих речовин продукцію. Переваги біогумусу:
відновлює природну родючість ґрунту;
зв’язує в ґрунті важкі метали і радіонукліди;
запобігає накопичуванню нітратів;
забезпечує міцний імунітет у рослин;
скорочує терміни схожості насіння;
збільшує вміст вітамінів;
підвищує врожайність в 1,5 рази;
стимулює ріст і цвітіння рослин;
Склад: N загальний 0,7 – 3,1%; Р загальний 0,3 – 1,4%; К загальний 0,8 – 2,4%; рН 6,3 – 8,1; органічна речовина 35-60 %, вологість 34-63%, мікроелементи: Cu, Mn, Zn, B, Fe.