Доросла яблуня досягає висоти 3 - 4 метри, має міцні скелетні гілки, та крону округло пірамідальної форми. Плоди мають округло конічну форму, великі, масою 150 - 230 гр. При дозріванні набувають насичено жовтий колір, з одностороннім яскравим рум'янцем., М'якоть щільна, з жовтуватим відтінком та медовим смаком. Сорт зимовий. Плоди збирають у вересні - жовтні. Повне дозрівання плодів настає в грудні, при цьому яблука стають ще смачнішими та ароматнішими. При правильному зберіганні яблука зберігаються до квітня - травня при цьому не втрачають свій вид і смак. Мають середню зимостійкість. Та помірну стійкість до парші, борошнистої роси і бактеріального опіку.
Сорт: Пізній
Вага: 150 г- 230г
Колір: Зеленого
Загальне: М'якоть із жовтуватим відтінком, дуже щільна, з ароматним, медовим смаком.